Skip to content

Διαδικτυακή παρουσίαση των αποτελεσμάτων του έργου
«Εμβληματική Δράση για την Έρευνα στον Αγροδιατροφικό Τομέα της Κρήτης:
Τέσσερα ιδρύματα, τέσσερα σημεία αναφοράς»

25 Φεβρουαρίου, 2022

Στις 25 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 18:00, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή παρουσίαση των αποτελεσμάτων του έργου «Εμβληματική Δράση για την Έρευνα στον Αγροδιατροφικό Τομέα της Κρήτης: Τέσσερα ιδρύματα, τέσσερα σημεία αναφοράς». Την παρουσίαση μπορούν να παρακολουθήσουν τόσο τα μέλη της ερευνητικής και ακαδημαϊκής κοινότητας, όσο και το ευρύ κοινό στο παρακάτω link:

https://zoom.us/j/92549741461?pwd=R3A3cUQ4OEhWcCtPWUtSSnNSUlkwQT09

Το έργο αποτελεί μια δράση με στόχο την υλοποίηση ενός σπονδυλωτού ερευνητικού και αναπτυξιακού έργου, με κύρια αντικείμενα του Αγροδιατροφικού τομέα στην Κρήτη, με έμφαση σε δράσεις επιδεικτικού χαρακτήρα και με την ταυτόχρονη αξιοποίηση υπαρχουσών δομών σε τέσσερα διαφορετικά σημεία της Κρήτης από τέσσερα συνεργαζόμενα ακαδημαϊκά και ερευνητικά ιδρύματα.

Το έργο δραστηριοποιείται στους τομείς της Ελαιοκομίας, της Αμπελουργίας, των Κηπευτικών, της Κτηνοτροφίας, της Κλιματικής Αλλαγής καθώς και στις Τεχνολογίες Γεωργίας Ακριβείας και Ευφυούς Γεωργίας. Το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης θα είναι διαθέσιμο τις επόμενες ημέρες στην Κεντρική Ιστοσελίδα του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου.

Κατεβάστε το πρόγραμμα εδώ

Skip to content